Hovedstadens Dødsbo og Konkurs i København på Sjælland

Opgaven med Hovedstadens Dødsbo og Konkurs i København gik ud på at forsøge at oparbejde gode placeringer på de vigtigste arbejdsområder: rydning af dødsbo samt rengøring af dødsbo på Sjælland (med fokus på Frederiksberg, Amager, København, Charlottenlund, Hellerup, Gentofte og flere steder på Nordsjælland).


Med fokus på optimering af tekstindhold på hjemmesiden samt udarbejdelse af tekster til de forskellige områder, lykkedes det at få skabt en markant forbedring af placeringerne med flere forskellige søgeordskombinationer på side 1. Tidligere lå mange af ordene på side 8-10 og nedefter.


Næste trin er, at arbejde med sidens visuelle indtryk således, at der er fokus på at gøre siden let at læse. Dette skal bl.a. ske i form af en god kombination af billeder og tekst.


Der har desuden også været fokus på at få skabt en Call-2-action funktion på hjemmesiden, som gør det nemt for sidens brugere, at sende navn og telefonnummer, så de hurtigt kan blive kontaktet.

Generelt om Hovedstadens Dødsbo og Konkurs i København

Firmaet har mere end 10 års erfaring indenfor deres område, som primært er indenfor flytning, tømning- og rydning af dødsbo i København og på resten af Sjælland. Som udgangspunkt er der 3 forskellige muligheder for betaling for at få opgaven udført:

 

  1. Efter en inspektion af boet, gives der en fast pris på rydning / tømning og eventuel rengøring mm.
  2. Hvor betalingen afregnes ud fra det forbrugte antal timer på den enkelte opgave.
  3. Hvis indboet har en vis værdi, kan betalingen også afregnes med betaling i form af effekter og indbo. Hvis boet rummer store værdier, som overskrider prisen som en tømning ville koste, tilbyder firmaet også opkøb af dødsbo.

 

Firmaet giver gerne et gratis tilbud på den enkelte opgave. Du kan læse meget mere om arbejdet med rydning af dødsbo på deres hjemmeside.

 

Der tilbydes også rengøring af dødsbo og flytning

Udover tømning og rydning, tilbyder firmaet også en komplet oprydning og rengøring af boet. Rengøringsopgaverne udføres både for erhvervslivet og for private.

Hovedstadens Dødsbo og Konkurs kan også tilbyde rengøring efter dødsfald som også kan inkludere professionel lugtsanering. Lugtsanering betyder, at der arbejdes aktivt på at fjerne stærke og ubehagelige lugte, f.eks. i forbindelse med rygeboliger, dødsfald og langvarige sygdomsforløb. Der tilbydes desuden også specialrengøring, skadeservice samt desinficering.

Du kan læse mere om arbejdet med rengøring her på hjemmesiden.

 

Desuden tilbyder firmaet også at fungere som lokalt flyttefirma med transport af stort set alle typer af større og mindre opgaver.

Det kan f.eks. være flytning af klaver eller flygel, flytning af arvestykker, transport af ting til genbrugspladsen, flytning ud af bolig og på plejehjem og meget andet.

 

Firmainfo

Hovedstadens Dødsbo og Konkurs

Vigerslev Alle 240

Tlf. 30 49 48 10

Ann Hansen og Michael Gundersen

 

Hovedstadens Dødsbo og Konkurs i København, Sjælland