Anmeldelser / anbefalinger af Markedsføring Online

 

Nedenfor kan du også læse hvad nogle af vores kunder siger om samarbejdet med Markedsføring Online.

 

Du kan også læse flere anmeldelser på vores Google+ side her.

 

 

LV Teknik ApS

Vi har hos LV Teknik i Vissenbjerg på Fyn benyttet Markedsføring Online til opsætning af søgemaskineoptimering af vores hjemmeside samt rådgivning om vores markedsføring.

 

Vi havde inden samarbejdet haft en hjemmeside kørende igennem mange år, som ikke gav os ret mange henvendelser.

 

Efter arbejdet med søgemaskineoptimeringen, har vi kunne se en væsentlig stigning i antallet af henvendelser, og vi føler nu, at hjemmeside faktisk giver os henvendelser og nye kunder fra flere forskellige steder i landet.

 

Vi er blevet synlige på side 1 på Google på de fleste af vores interessante arbejdsområder, f.eks.
“CNC fræsning aluminium", “aluminiumsbearbejdning" og “plastbearbejdning".

 

Rådgivningen gør det nemt for os i en travl hverdag, at sende sælgere af diverse annoncetyper videre til Anders, så vi kan koncentrere os om vores arbejde.

 

Med venlig hilsen
Henrik og Poul

 

LV Teknik ApS
Trævænget 1
5492 Vissenbjerg, Fyn
Tlf. 63 15 05 70
www.lv-teknik.dk

Total Bodyzone v/Susanne Jensen

Årsagen til jeg kontaktede Anders var jeg søgte efter min blomsterbutik - og hallo hun kom op alle vegne og som nr. 1 i Odense - flot.

 

Jeg kontaktede Marianne fra Vintage blomster som anbefalede mig Anders.

 

Det har bestemt været godt for mig at få et samarbejde i gang med Anders, da mine placering på henholdsvis "akupunktur Odense" og "ansigtsbehandling Odense" og "slankebehandling Odense" var rykket tilbage på side 2.

 

Anders har lavet søgeoptimering, og reklamearbejde for mig i ca. 1 år og det har har været betydnings fuldt for mig og givet mig nogle gode side 1 placeringer igen.

 

Jeg bruger Anders hele året til forskellige opgaver inden for markedsføring, og det er super dejligt at få en professionel ekstern markedsførings konsulent som kan spare mig for både penge og tid i hverdagen.

 

Jeg vælger at bruge markedsføring online, da jeg føler mig tryg og Anders er professionel.

 

Hilsen Susanne

 

Total Bodyzone
Rugådsvej 242
5210 Odense NV
Tlf. 29 26 09 56

www.total-bodyzone.dk

 


 

Isolering Midtjylland A/S

Jeg blev anbefalet at bruge at bruge Anders af Breinholmgruppen til at lave og søge optimere vores hjemmeside.

Søgemaskineoptimeringen har bevirket, at vi hurtigt fik gode placeringer på Google på bl.a. “hulmursisolering i Århus, Randers og Silkeborg”, “isolering af loft i Silkeborg, Randers og Århus” og “papiruldsisolering i Randers, Århus, Silkeborg”, hvilket er ganske imponerende for en ny hjemmeside.

Jeg vil helt sikkert også bruge Anders fremover og vil også anbefale andre at bruge ham.Isolering Midtjylland A/S
Munklindevej 44
7441 Bording
Tlf. +45 40 26 23 77
www.isolering-midtjylland.dk

OFR Consult, Rådg. Ing. fa. FRI

Jeg kan varmt anbefale Anders til at optimering af din markedsføring på nettet.

Vi har brugt ham i et par måneder med stor tilfredshed, og har allerede set de første resultater af den søgeoptimering han har hjulpet os med på bl.a. ordene ”rådgivende ingeniør Odense”, ”tilstandsrapport Odense” og ”energimærkning Odense”. Hjemmesidens besøgstal er steget med helt op til næsten 400%.

Jeg har kun rosende ord til overs for det Anders udfører, og kan varmt anbefale ham, og vil helt sikkert bruge ham fremover.


OFR Consult
Søparken 76
5260 Odense S
Tlf. +45 65 92 05 77
www.ofrconsult.dk

 


 

Tagrens v/ Jan Ærenlund

Jeg indgik i 2012 en aftale med Anders Kærsgaard fra Markedsføring Online om, at han skulle hjælpe mig med min onlinemarkedsføring i mit firma


Tagrens i Bogense da jeg synes, at jeg havde prøvet mange forskellige ting, og brugte rigtig mange penge på det, mange forskellige steder.

Efter at Anders havde kigget mit markedsføringsbudget igennem, lavede han ændringer i det, som sparede mig for adskillige tusinde kroner årligt. Samtidig med dette lavede vi også en aftale om, at han skulle lave søgemaskineoptimering på min hjemmeside, da jeg brugte rigtig mange tusinde kroner på dette årligt, uden at føle den store effekt af det.

Efter kort tid, kom min hjemmeside til at ligge i toppen af side 1 på Google på mine vigtigste søgeord: "tagmaling Fyn og Odense", "tagrensning Fyn og Odense" samt kombinationen af tagmaling, tagrensning mv. på diverse større byer på Fyn. Disse placeringer har jeg stadig, og jeg kan mærke en markant stigning i antallet af henvendelser fra folk der siger, at de har fundet mig på Google.

Så hvis man er interesseret i at spare penge på sin markedsføring, eller få lavet en effektiv og billig søgemaskineoptimering på sin hjemmeside, kan jeg varmt anbefale Markedsføring Online.

Jan Ærenlund

Tagrens v/ Jan Ærenlund
Oslovej 49
5400 Bogense
Tlf.: 23 95 23 95

http://tagrensfyn.dk/

Trio Stål Odense A/S

Vi har igennem flere år benyttet Markedsføring Online til rådgivning omkring vores onlinemarkedsføring og søgemaskineoptimering af vores hjemmeside. Rådgivningen har medført, at vi har sparet rigtig mange penge årligt på vores markedsføring på nettet, og vi sparer meget tid på at snakke med sælgere i telefonen, da disse bliver sendt videre til Anders med det samme.

Søgemaskineoptimeringen har medført at vi har fået mere end en fordobling af trafikken til vores hjemmeside årligt, og vi er blevet synlige på side 1 på Google på alle vores arbejdsområder bl.a. "laserskæring", "pladebearbejdning", "smedearbejde".


Mvh. Thomas Andersen

Trio Stål Odense A/S
Herluf Trolles Vej 14
5220 Odense SØ
Tlf. +45 65 93 17 82
www.triostaal.dk

 

 


 

KostKonsulenten

Jeg kan varmt anbefale Anders Kærsgaard fra Markedsføring online.

Anders Kærsgaard har arbejdet med søgeoptimering af min hjemmeside. Det betyder, at der har været en stor stigning af trafikken på hjemmesiden og den er blevet synlig i toppen af side 1 på Google på "kostvejleder Odense" og "Sundhedsforedrag". 

Med venlig hilsen


KostKonsulenten
Hanne Bjergskov
Rugårdsvej 103 A
5000Odense C
Tlf. 5188 0310
www.kostkonsulentenhanne.dk

H. & M. Larsen A/S

Vi har siden 2012 benyttet os af Anders´s professionelle tilgang til markedsføring indenfor både tryksags- og onlinemedier.
Det har sparet os for hel del tid. Samtidig er vi skikker på, at vi får mest muligt ud af hver investeret marketings krone.

Anders skal fremover hjælpe os med en ny forbedret hjemmeside – et samarbejde som vi forventer os meget af.


Med venlig hilsen
Jacob Larsen

H. & M. Larsen A/S - Tømrer & Snedker
Schnohrsvej 47
5900 Rudkøbing
Tlf. 62 51 26 05

www.hmlarsen.dk

 


 

Stegsted Byg & Kloakservice ApS

Som selvstændig håndværker bliver jeg ofte bombarderet med opkald fra smarte telefonsælgere af forskellig markedsføring på nettet, som for mit vedkommende er meget svært at gennemskue. Igennem mit samarbejde med Anders Kærsgaard fra Markedsføring Online, behøver jeg ikke længere selv at forholde mig til de mange forskellige tilbud.
Når en sælger ringer sender jeg vedkommende videre til Anders, som så varetager mine interesser omkring min onlinemarkedsføring. Dette gør, at jeg sparer meget tid på at snakke med dem i telefonen, og samtidig kan holde mit fokus på at udføre mit arbejde, og det giver en dejlig ro i maven, at jeg ikke behøver at forholde mig til diverse tilbud.

Jeg kan derfor varmt anbefale Markedsføring Online som samarbejdspartner, hvis man ønsker at holde fokus på sin virksomhed, og spare tid i hverdagen, og penge på sin markedsføring.

Med venlig hilsen
Klaus Thrane

Stegsted Byg & Kloakservice ApS
Villestoftedalen 37
5210 Odense NV
Tlf.: 40 16 72 72

www.stegstedbygogkloak.dk

Anlægsgartner Jørgen H. Pedersen

Jeg ejer et lille anlægsgartner-firma og  efter at markedsføring-online har  lavet søge-optimerering og dermed synliggjort mit firma, meget mere på nettet, kan jeg mærke en betydelig fremgang i henvendelser fra hjemmesiden .

Især  omkring  "flisebelægning",  "græsplæner" og "vedligeholdelse af grønne arealer" har givet henvendelser.

Jørgen H. Pedersen

Anlægsgartner Jørgen H. Pedersen
Valkendrupgyden 33
5270 Odense N
Tlf.: 27 20 86 91

www.haveanlaeg-jhp.dk

 


 

Holm Begravelser A/S

I knap 2 år har jeg haft et fint og interessant samarbejde med Anders fra Markedsføring online.
Anders er klar og tydelig i holdninger til annoncering på nettet ( krak, eniro ,DGS) og har været
Dygtig til at varetage alle henvendelser til de respektive firmaer, har fået forhandlet annonceudgifterne på
Plads for mig på en både besparende og tilfredsstillende måde, således at jeg kan medgive Anders min bedste
Anbefaling til andre kunder.
 
Venlig hilsen
Bedemand Nils-Peter Holm

Holm Begravelser A/S
Præstegade 78
5300 Kerteminde
Tlf.: 65 32 18 81

www.holmbegravelser.dk

Kardan Specialisten ApS

Jeg har i de sidste 4-5 år samarbejdet med Anders Kærsgaard der driver www.markedsfoering-online.dk. Han vedligeholder min virksomheds hjemmeside og har gradvist overtaget alt hvad der hedder beslutninger omkring min synlighed og markedsføring på nettet.

Dette har lettet mine arbejdsopgaver betydeligt da jeg derved kan sende sælgere af online produkter videre til ham og koncentrere mig omkring mit arbejde i firmaet.  Jeg er oven ud tilfreds med dette samarbejde og vi har en god dialog omkring nye beslutninger der skal tages hvad enten det drejer sig om udvidelse af min hjemmeside eller der skal prøves nye typer markedsføring af.

Jeg har opfattelsen af at jeg er i helt trygge hænder ved og lade www.markedsfoering-online.dk styre disse ting for mig.

Derfor kan jeg kun varmt anbefale www.markedsfoering-online.dk.

Med Venlig Hilsen

Brian Lysen

Kardan Specialisten,
Merkurvej 27A
6000 Kolding
Tlf.: 76 30 00 35.

www.kardan-specialisten.dk

 


 

Breinholm Isolering ApS

Vi har valgt at bruge Markedsføring Online, i det henseende at få bedre visninger af vores hjemmeside samt bedre placering på Google.

Jeg kan kun sige at opgaven blev løst på meget professionelt vis, selv med tanke på at Anders måske ikke er bekendt med lige netop vores branche! Har tekster og søgeoptimering været lige i skabet! Det er tydeligt at se han sætter sig ind i tingene for den enkelte kunde. Vi har allerede nu bedre placeringer på de fleste søgeord, Markedsføring Online har impliceret på vores hjemmeside!

Det hele er blevet lavet til en fornuftig og konkurrence dygtig pris, vi har endvidere valgt at gøre brug af Markedsføring Online abonnement, som hjælp til at frasortere alle de dygtige sælgere som ihærdigt prøver  at sælge deres produkter. Så der nu er en rød tråd i hvad vi vælger at smide penge efter! Det har bevirket at vi kan sende tilbuddene videre til Anders som så kan tage stilling til, om det passer ind i lige netop vores strategi. Og derved aflaste os som virksomhed.

Breinholm ApS. Kan kun give de varmeste anbefalinger til Anders og hans Virksomhed Markedsføring Online.

Breinholm ApS
Kildebakken 5
5260 Odensen S
Tlf. 44 224 223 / 24 404 491

www.isoleringodense.dk

Ole Vestergaard Grøn Service ApS

Vi har igennem det sidste år haft stor glæde af vores samarbejde med Markedsføring Online.
Den store fordel er at jeg ikke skal bruge tid på alle de an masende telefon sælgere som kan være svære at gennemskue, de bliver sendt videre og så tager Anders en snak med dem for at se om det er noget jeg skal bruge tid og penge på eller ej.
En anden stor fordel er at han allerede efter et år har sparet firmaet for en del tusinde kroner på unødig markedsføring.
Med de varmeste anbefalinger

Ole Vestergaard

Ole Vestergaard Grøn Service ApS
Mejerivejen 25
5292 Marslev
Tlf. 65 38 13 08

www.topdresser.dk

 


 

DK-Tømrerfirma

Anbefaling vedr. Markedsføring Online.

Jeg blev kontaktet af Anders, vedr. Gennemgang mine online markedsføring, for event. At spare nogle penge, da det
Kan være svært at gennem skue, de sælger der ringer for at sælge deres produkter. Man får ikke altid det man betaler for.
Der har Anders været en stor hjælp, både med at spare mig for unødvendige annoncer, samt at få handlet priserne ned hvor de høre hjemme.
Jeg syntes at det er en stor hjælp at Anders tager sig af min markedsføring, så jeg kan bruge tiden på det jeg er god til.
Da jeg mødte Anders, havde jeg desværre skrevet under på at få lavet en ny hjemmeside, fra anden side.
Der har Anders været en stor hjælp, da de sælger meget, men udfører ikke alt det de sælger, samtidig har
Anders givet mig mange råd, og hjælp til at få det optimale ud af sin hjemmeside. Han har haft den direkte kontakt
Til udbyderen, fra start til slut. Det har været en meget stor hjælp, og tak for det.

Jeg vil varmt anbefale Markedsføring Online.

Med Venlig Hilsen


DK-Tømrerfirma
Dan Kristensen
Petersmindevej 59
7100 Vejle.
Tlf. 40 80 10 06.

www.toemrer-vejle.dk

Kustrup Tømrer- & Snedkerværksted A/S

Jeg havde efter længere tid overvejning bestemt at vi skulle have SEO
vores firmahjemmeside.
Syntes vores placering skulle højere op, og hjemmeside skulle være mere
synlig.
Da jeg i forvejen bruger Markedsføring online til at rådgive mig med
markedsføringen online,
Som jeg også er meget tilfreds med. forhørte jeg Anders med den opgave,
Heldigvis
Jeg har løbende forhørt på priser på SEO, og de springer meget, nogle
voldsomt dyre.
Anders bud var for det første billigst, men også mest uddybende om
hvordan/hvad jeg egentligt ville få ud af SEO ved Markedsføring Online.
Processen hele vejen igennem har været super god, Anders laver nogle
fantastiske tekst oplæg, hvor det tydeligt han
har sat sig ind i vores historie/firma.
Det er meget markant at SEO af vores hjemmeside, har givet en rigtig god
placering,
vi ligger pt på første side med alle punkter, vi har fået SEO (under de
forventede områder).
Jeg vil give de varmeste anbefalinger til Anders Kærsgaard Markedsføring
Online.

Karina Pedersen

Kustrup Tømrer og Snedkerværksted a/s
Kustrupvej 31
5500 Middelfart, Fyn
Tlf. 64 40 33 02

www.toemrer-fyn.dk

 


 

Sct. Nicolai Ure

Valget af Markedsføring Online viste sig at være det helt rigtige til at
optimere søge resultaterne på vores online shop med ure.
Indehaveren Anders har guidet os gennem internet junglen, så vores site
nu ligger i top på bla. Google. Kun et at sige.

Prøv det! 

Urmager
Nicolej Høstmark

Sct. Nicolai Ure
Rådhuspassagen 13
7100 Vejle, Jylland
Tlf: 75 82 18 16

www.shop-ur.dk

Assens Marina

Vi fandt firmaet med det sigende navn “Markedsføring Online”, da vi havde brug for at blive mere set på internettet.
Der gik da heller ikke mange uger, efter at Anders havde taget fat, førend vi lå nr. 1 på google’s søgeside, nå man f.eks. skrev ”ledige bådpladser fyn”.
Selve forløbet med at få optimeret søgningen forløb meget tilfredsstillende, og det var også rart efterfølgende, at bliver ringe op af Anders, for at høre om alt fortsat var tilfredsstillende, hvilket det var.

Assens Marina A.m.b.a.
Næsvej 29
5610 Assens, Fyn
Tlf. 64 78 18 64


www.assens-marina.dk

 


 

Hundepension Lillebo

Hos Hundepension Lillebo i Otterup på Fyn har vi i en lang årrække betalt mange penge hvert år, for at have vores hjemmeside kørende.
På opfordring af en samarbejdspartner, valgte vi at kontakte Anders Kærsgaard fra Markedsføring Online, for at høre om det var muligt at spare nogle penge på vores årlige omkostninger til online markedsføring.
 
Vi fik herefter lagt vores hjemmeside i et andet CMS system, som kun kostede en fjerdedel af det beløb vi var vant til at give.
 
Vi valgte samtidig også at få lavet søgemaskineoptimering til Google på vores nye hjemmeside, og dette har vi været rigtig glade for.
 
Allerede få dage efter at den nye hjemmeside kom online, lå vi på side 1 på Google på flere af vores vigtigste søgeord bl.a. "hundepension Fyn" og "hundepension Odense". Disse placeringer har vi stadig, og resten af vores søgeord arbejder sig fortsat højere op.
 
Samarbejdet med Markedsføring Online har for os betydet, at vi alene på vores omkostninger til hjemmeside har sparet omkring 75 %. Samtidig har vi fået langt bedre placeringer på Google og vi har fået flere henvendelser fra hjemmesiden.
 
Jeg kan varmt anbefale Markedsføring Online, hvis man føler at man bruger for mange penge på markedsføring eller, hvis man ønsker bedre synlighed af sin hjemmeside.

Hundepension Lillebo
Uggerslevvej 2a
5450 Otterup, Fyn

www.hundepension-lillebo.dk

Hovedstadens dødsbo og konkurs

Vi har valgt at brugt Anders Kærsgaard fra Markedsføring Online til at hjælpe os med vores hjemmeside da vi synes vi ikke rigtig
bliv set nok på google.
Anders' første råd var vi skulle lave vores hjemmeside i et andet webhotel end der vi allerede havde webhotel, med lidt overtales fra Andres side gjord vi det
Og det er vi meget glade for. Da vi selv bygge vores hjemmeside op var det en rigtig god ting at ha Andres i baghånden med råd og vejleding Og det fik vi også meget brug for
Vi er dig meget taknemlig overfor din gratis tid du har brugt på os.
Anders har så på vores nye hjemmeside lavet link-building og Søgemaskineoptimering og fra en plads på ca. Side 30 på google ligger vi nu på side 1 og 2 Og det kan vores forretning godt mærke
Vi synes at med alt den hjælp og vejledning vi har fået igennem Markedsføring Online og til en pris vores virksomhed kunne være med på har vi gjort et rigtig godt kup.
Vi kikke meget rundt før vi valgt Anders og det har vi overhovedet ikke fortrudt på nogen måde.
Hovedstadens dødsbo og konkurs kan varmt anbefale Markedsføring Online.


Hovedstedens dødsbo og konkurs
Michael Gundersen/ Ann Hansen
Vinhaven 47, 1th
2500 Valby, Sjælland
Tlf: 30 49 48 10

www.hsdk.dk

 


 

Arne & Søn's Gulvafslibning ApS

Vi valgte hos Arne & Søn’s Gulvafslibning ApS på Fyn at få lavet søgemaskineoptimering af vores hjemmeside igennem Anders Kærsgaard fra Markedsføring Online.
Dette har vi været fint tilfredse med, da vi efter kort tid lå på side 1 på Google på de fleste af vores vigtige søgeord. Dette har også bevirket, at vi har kunnet mærke en fremgang i antallet af henvendelser pr. mail fra hjemmesiden.

Vi har fået en fin service, og det er også dejligt, at der efterfølgende bliver fulgt op på, hvorvidt vi er tilfredse med søgemaskineoptimeringen og med vores placeringer på Google.

Arne & Søn’s Gulvafslibning ApS
Vængemosevej 3
5881 Skårup, Fyn
Tlf. 40 19 17 52

www.as-gulvafslibning.dk

Læs mere om seo her: