Cases vi har udført

Vi har siden 2012 udført rigtig mange forskellige opgaver indenfor SEO (søgemaskinetimering) og rådgivning om onlinemarkedsføring. Brancherne vi arbejder for spænder meget bredt og vi har bl.a. udført opgaver indenfor følgende brancher: Bedemænd, flyttefirmaer, maskinfabrikker, akupunktører, massører, wellnesscentre, rådgivende ingeniører, isoleringsfirmaer, kostvejledere, anlægsgartnere, kloakmestre, detailbranchen, hundepensioner, gulvafhøvlere, tømrere, murere og entreprenøre.

Formålet med rådgivning om online markedsføring

Vi hjælper små og mellemstore virksomheder i hele Danmark med rådgivning om markedsføring på nettet. Formålet med at få hjælp til dette er at se, om den enkelte virksomhed kan spare penge på de årlige udgifter, eller om det er muligt er forbedre og omlægge markedsføringskronerne til mere effektiv annoncering. Du kan læse om forskellige kunders udtalelser om samarbejdet med Markedsføring Online her.

Vi kan også hjælpe med SEO

Vi kan desuden også tilbyde professionel og billig søgemaskineoptimering. Formålet med søgemaskineoptimering er, at arbejde med den enkelte virksomheds kompetenceområder i det lokale geografiske område, som de udfører opgaver i. For en tømrer i Odense kan det eksempelvis være opgaver med "nyt tag", "tagrenovering", "montering af nye vinduer og døre" og "isolering" i lokalområdet Odense andre steder på Fyn.

Eksempler på virksomheder vi har arbejdet for: