Ekstern Markedsføringskonsulent - Vi tilbyder dit firma en ekstern markedsføring konsulent

 

 

Bruger du en masse unødvendig tid på at snakke med diverse telefon sælgere? Har du prøvet at smide penge efter online markedsføring, som du ikke har fået noget ud af?


Med en ekstern markedsføringskonsulent fra Markedsføring Online ApS kan du spare både tid og penge

 

For mange virksomheder er det en stor udfordring at sammensætte sin onlinemarkedsføring. Især i de små og mellemstore virksomheder volder dette problemer, da der ofte ikke er en markedsføringsansvarlig ansat internt i virksomheden, til at varetage og rådgive omkring online markedsføring.
 
Vi møder ofte virksomheder der føler sig snydt for et mindre eller større pengebeløb, da de har investeret i noget markedsføring, som de ikke føler de har fået noget ud af.
Ligeledes oplever mange virksomheder også jævnligt at blive ringet op af diverse sælgere som fortæller dem, at den hjemmeside / markedsføring de har i dag, hverken er professionel eller tilstrækkelig synlig på søgemaskinerne.

Hvad laver en ekstern markedsføringskonsulent?

Med en ekstern markedsføringskonsulent fra Markedsføring Online ApS, får din virksomhed hjælp og rådgivning omkring hvilke muligheder der er for at blive markedsført online.
Markedsføringskonsulenten gennemgår dit firmas eksisterende markedsføring på nettet, og ser om der er behov for ændringer eller tiltag.
 
Ligeledes gennemgår markedsføringskonsulenten også sidens SEO (Søgemaskineoptimering) for at se om denne er optimal eller om der er behov for forbedringer. Dette kunne eksempelvis være i form af nogle bedre SEO tekster.
 
Din eksterne markedsføringskonsulent gennemgår også din hjemmesides struktur, for at se om den er overskuelig og nem at navigere rundt på, for de besøgende.

 

Hvorfor vælge en ekstern markedsføringskonsulent?

Med en ekstern markedsføringskonsulent fra Markedsføring Online ApS, får du en sparringspartner som konstant følger med i hvad der rører sig på markedet. På den måde sikre du, at din virksomhed hele tiden er på forkant med sin online markedsføring.
 
Du får tilknyttet en personlig markedsføringskonsulent som du altid kan kontakte med eventuelle spørgsmål omkring din online markedsføring.
 
Du har også mulighed for at henvise diverse telefon sælgere til din markedsføringskonsulent, hvorved du kan spare en masse tid på telefonen. Derudover behøver du ikke at bruge tid og energi på at sætte dig ind i en masse forskellige online markedsføringsprodukter. Din markedsføringskonsulent vil kontakte dig, hvis han mener at der er nogle tilbud der kunne være interessante for din virksomhed.
 
Din markedsføringskonsulent kan ligeledes også fungere som SEO konsulent. Her kan han stå klar med hjælp og vejledning indenfor denne del af din online markedsføring, samt være behjælpelig med opsætning af SEO på din nuværende hjemmeside og udarbejdelse af SEO venlige tekster.
 
Under menuen SEO pakker, har du mulighed for at læse ydeligt omkring vores forskellige SEO løsninger.

Få tilknyttet en personlig markedsføring konsulent

Kontakt Markedsføring Online ApS for mere information omkring en ekstern markedsføringskonsulent eller hvis du har yderlige spørgsmål til vores SEO.

Markedsføring Online ApS – Din hjælp til en personlig ekstern markedsføringskonsulent

Her kan klikkes videre til Markedsføring Onlines kontaktformular hvor der kan stilles spørgsmål.