SEO - Få opsat effektiv søgemaskineoptimering af en professionel SEO ekspert

Når man taler om SEO inden for markedsføring på nettet, handler det om synlighed på søgemaskinerne. Forkortelsen SEO står for Search Engine Optimization, som på dansk betyder søgemaskineoptimering også kaldet søgeordsoptimering

Vigtig information omkring SEO

Når du markedsfører din virksomhed online med SEO, er en af fordelene, at du udvælger nogle bestemte søgeord som du gerne vil være synlig på. På den måde markedsfører du dig direkte til en bestemt målgruppe med et aktuelt behov.
Det kan f.eks. være en familie der ønsker et nyt tag til deres hus, eller et nyt badeværelse eller noget helt tredje.
 
Når du får lavet søgemaskineoptimering igennem Markedsføring Online, finder du sammen med en SEO konsulent ud af hvilke søgeord du ønsker at være bedre synlig på, samt eventuelt hvilke byer eller andre geografiske områder du ønsker at afdække.

En vigtig ting at være opmærksom på er, at det er bedst at få det lavet på din egen hjemmeside, forudsat at dette er muligt. På den måde oparbejder du anciennitet på dit eget domænenavn og du undgår nogle af de ”gråzoner” der kan være omkring SEO. Disse gråzoner kan være det såkaldte Black Hat SEO, som bliver beskrevet længere nede.

SEO tekster er vigtige

Det er også meget vigtigt, for at få den bedste synlighed på nettet, at du på din hjemmeside har nogle gode og fyldestgørende SEO tekster. Disse tekster skal helst beskrive hvad du arbejder med.

Hvis du selv sætter dig meget ind i det, læser om hvordan teksterne skal sammensættes og bruger den tid på det der skal til, kan du godt selv lave nogle gode tekster.
Har du derimod ikke tiden eller interessen for dette, kan du vælge en billig og effektiv løsning ved Markedsføring Online, hvor der vil blive forfattet nogle gode tekster med det rigtige indhold.

SEO kan godt laves billigt

Søgemaskineoptimering er mange steder en meget bekostelig affære, men det behøver det slet ikke at være.
Med en SEO løsning fra Markedsføring Online, får du en billig og effektiv SEO løsning, der tager udgangspunkt i dine specifikke søgeord og geografiske områder. Disse finder du frem til i samarbejde med vores konsulent.


Nogle vigtige begreber som man skal være opmærksom på når man skal have lavet søgeordsoptimering, kan være følgende:

 

Whitehat SEO

Dette begreb er meget vigtigt, da det dækker over den anerkendte måde at lave SEO på. Det betyder, at det er den korrekte måde at opsætte det på, i forhold til søgemaskinerne.
Whitehat SEO er typisk lavet med fyldestgørende og let læselige tekster, som skal placeres på firmaets egen hjemmeside.
Hvis ens programmering og søgemaskineoptiemring er lavet ud fra de guidelines som søgemaskinerne bruger, så hører det under begrebet Whitehat SEO.

Dublicate Content
Dette er et begreb som dækker over hjemmesider som har enten præcist det samme- eller næsten det samme indhold som andre hjemmesider. Søgemaskinerne vil helst have, at hver enkelt hjemmeside har sit eget unikke indhold. Derfor kan man risikere, at hele ens hjemmeside eller enkelte menupunkter, bliver fjernet fra søgemaskinernes indeks, hvis man har ens indhold med en masse andre hjemmesider.

Problemet kan også opstå, hvis man på sin egen hjemmeside har 2 forskellige menupunkter, med præcist det samme indhold. I sådanne tilfælde kan man også risikere, at det ene af ens menupunkter ikke bliver læst af søgemaskinerne.

 

Kontakt et professionelt SEO firma


Ønsker du en både billig og effektiv søgeoptimering af din hjemmeside, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi er et professionelt SEO firma og vi står klar til at besvare de spørgsmål du eventuelt måtte have.

Læs mere om vores SEO pakker, eller kontakt os her for mere information.
Læs udtalelser om Markedsføring Online her
Her kan klikkes videre til Markedsføring Onlines kontaktformular hvor der kan stilles spørgsmål.
 

Markedsføring Online – Professionel SEO til din virksomhed